Close up-föreställning

Close up-föreställning innebär att jag står vid ett bord och underhåller antingen en liten grupp eller ett helt sällskap beroende på hur många ni är. Här kan du få se samma sorts trolleri som på ett mingel, men även trolleri med lite större rekvisita som exempelvis bägare, ringar och rep. Jag behöver en golvyta på ungefär 1,5 gånger 1,5 meter, men ingen särskild teknisk utrustning.

Stora sällskap: en liten grupp i taget

Close up-föreställningen kan för det stora sällskapet vara ett spännande alternativ till mingeltrolleri. Gästerna delas då in i grupper med 8-12 personer i varje grupp och får sedan gå till ett särskilt rum där jag ger en cirka 10 minuter lång föreställning. Den ostörda miljön medverkar till att skapa en känsla av större närhet mellan trollkarlen och publiken än vid ett traditionellt mingel.

Små sällskap: alla samtidigt

Close up-föreställningen är också ett bra val för det lilla sällskapet (högst 40 personer). Då ger jag en cirka 25 minuter lång föreställning för alla samtidigt. Denna variant passar bra i både företagslokaler och privata hem.

Close up-trolleri på mässor

Planerar du att vara utställare på en mässa? Vill du locka besökare med något mer än gratis pennor och godis? Close up-trolleri i en mässmonter kan bidra till att stärka ditt varumärke och locka besökare till montern, göra dem på gott humör och därmed mer mottagliga för ditt budskap. Den magiska upplevelsen kommer att hjälpa besökarna att minnas ditt företag eller din organisation under lång tid.

Information och bokning

Vill du veta mer? Välkommen att ta kontakt! Min målsättning är att svara inom 24 timmar.