När jag underhåller dina gäster visar jag dem egentligen sådant som inte finns så att de sedan kan prata om något som inte har hänt, men som de kommer att minnas länge.

Mingeltrolleri/bordstrolleri

Ett silvermynt och ett kopparmynt i öppningen till en liten börsDenna form av trolleri passar bra på event med 50 eller fler gäster. Mingeltrolleri är en praktisk underhållningsform eftersom det inte behöver allas uppmärksamhet på en gång. De som är upptagna i ett trevligt samtal blir inte störda. Å andra sidan blir trolleriet ett välkommet avbrott för dem som behöver en isbrytare: gästerna får en gemensam upplevelse att prata om. Ur det perspektivet är en Allan bättre än tre drinkar.

Jag uppträder för en liten grupp i några minuter och går sedan vidare till nästa grupp. Detta gör att trolleriet passar på både företagsevent och privata fester.

På en större middag uppstår det ofta ett tomrum mellan varmrätten och desserten. En omtyckt lösning är att erbjuda trolleri vid borden. Skratten och de förvånade utropen från det första bordet kommer att sprida sig och skapa en nyfikenhet i lokalen och hålla dina gäster på ett fortsatt gott festhumör.

Ett hemligt rum

Allan trollkarl håller på att kupera en kortlekEtt spännande alternativ till mingeltrolleri är att använda ett angränsande rum som ett hemligt utrymme. Då står jag vid ett eget 50×50 cm stort bord och underhåller en liten grupp åt gången i cirka 10 minuter. Avskildheten gör att dina gäster får se lite längre trick med delvis annan rekvisita än vid mingeltrolleri. Under tiden som eventet pågår blir en liten grupp i taget inbjuden till detta hemliga utrymme. Detta kan lösas genom att du som värd väljer ut några åt gången eller att var och en får en biljett med ett klockslag för när de ska gå till rummet. Grupperna kan bestå av högst 12 personer.

När föreställningen är slut uppmanas gästerna att inte berätta för de andra vad de har sett. Alla grupper kommer att få se samma föreställning. (Eller egentligen en liknande föreställning eftersom trolleri har en här och nu-känsla som gör att varje föreställning blir unik även om programmet är detsamma.)

Föreställning för ett mindre sällskap

På ett event med ett mindre antal gäster, högst 40 personer, kan jag erbjuda en 25-30 minuter lång trolleriföreställning. Jag står då vid mitt 50×50 cm stora bord och underhåller hela gruppen samtidigt. Dina gäster får uppleva trolleri med bland annat bollar, rep och kort.

Välkommen att ta kontakt!