Mingeltrolleri och bordstrolleri

Allan Dalqvist sprider ut en kortlek mellan händerna

Den här formen av trolleri innebär att jag går runt bland gästerna som antingen sitter vid bord eller står i små grupper. Det behövs därför varken scen eller särskild teknik. Du kan som arrangör se det som att du bjuder in ytterligare en gäst – med den skillnaden att den här gästen går omkring och utför små mirakler för en grupp i taget. 

Trolleri fungerar utmärkt som isbrytare och skapar gemensamma samtalsämnen. Det har dessutom en speciell känsla av här och nu. Det är som att tiden stannar och vi tillsammans upplever något som borde vara omöjligt. 

Mingeltrolleri för stående gäster

Många evenemang inleds med fördrink och mingel innan själva programmet startar. Under denna tid kan jag gå från grupp till grupp och ge en miniföreställning med häpnadsväckande trolleri. Det är upp till dig om gästerna ska veta i förväg att du har bjudit in en trollkarl eller om det ska vara en överraskning för dem. 

Mingeltrolleri passar också bra på öppet hus när ett företag eller en organisation vill visa upp sina lokaler. Trolleriet bidrar till att göra evenemanget till något särskilt. 

Bordstrolleri för sittande gäster

God mat och trevligt sällskap är viktiga inslag på en middag, men varför stanna där när du kan komplettera upplevelsen med fascinerande magisk underhållning direkt vid borden? 

På en middag med flera rätter uppstår det ofta ett tomrum mellan varmrätten och desserten. När detta tomrum fylls av trolleri vid borden kommer skratten och applåderna att sprida sig i lokalen och hålla stämningen på topp. 

Välkommen att ta kontakt!